Lördagsträning när den är som bäst | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

Lördagsträning när den är som bäst

Det tog i som satan att gå upp imorse för att träna innan jag börjar jobba men ÅH vad gött det är när det är gjort! Det blev ben- och rumpträning idag och för omväxlings skull blev det mycket funktionella övningar samt med kettlebell. Variation, variation. 😀 Tror bannemej jag har hittat två nya favvo-övningar, de kommer upp imorgon. Tar så in i bängen. 😀
image
Tänkte skriva att jag tog på mig dessa träningsbyxor för att sätta lite färg nu i detta vädret men snön sköter ju det ganska så bra sig självt!

NU: återhämtningsmål är i magen och nu väntar jobb på Nordic Wellness från 10-15. TOKälskar mitt jobb!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats