SNART HELG! | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

SNART HELG!

image
image
Startar denna fredagen med detta! En kopp med kvarg, Pauluns supermusli samt bananchips. Kunde inte mostå att köpa det igår.. 😀 En macka med blandsallad, tomat, mozzarella och pesto. Skulle fan kunna leva på mackor! Min största last i min kost men fan vad gott det är!

Idag väntar en dag full med jobb. Först blir det Nordic Wellness på förmiddagen och sedan beger jag mig mot Adams Cafe och jobbar till kvällen. Det må vara jävligt mycket jobb men jag är så trött på att inte kunna shoppa, hitta på saker osv. Istället för att klaga kniper jag istället igen och jobbar ihop pengarna. Slut med klagande nu! Därav tänkte jag köra “dagens positiva” varje dag för att påminna mig själv om hur bra jag egentligen har det om man jämför med i resten av världen. Det gäller att uppskatta det man har. 😀

image
DAGENS POSTITIVA: Det är medlemsfrukost på Nordic Wellness vilket innebär en görgo stämning. Medlemmarna sitter och äter i entren och tjötar samtidigt. Oftast är det en PT som sätter sig och gör sällskap och han sprider så bra stämning! Dessutom alltid lika kul och inspirerande att höra när de pratar om träning och varför de tränar. D

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats