ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED.. | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED..

image
… ett Celsius-flak! Priset av en tävling jag medverka i, woopii. Det var ett träningspass att få hem paketet men att ha 24 st Celsius-burkar känns ju helt fantastiskt! Nu ska jag bara se till att jag inte slukar typ två burkar per dag haha. Men! Det ska nog gå.. 😀

JUST NU: har avverkat 11 timmars jobb och nu sitter jag i soffan med OC i bakgrunden. Skickade iväg ett mejl till Goxplore igår där jag skrev att jag denna gången vill ha en tuffare utmaning och ett större mijlöombyte. Ser att jag har fått svar så det ska jag kika igenom nu. Som sagt, vill åka någonstans över jul och nyår och en till volontärresa är drömmen just nu. 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats