29 JANUARI 2015 | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

29 JANUARI 2015

En lugn torsdag? Njaaa blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! När jag satt på BRP-utbildningen fick jag ett sms av en kollega där hon fråga om jag kunde hoppa in för henne tills hon sluta då hon inte mådde bra. Kunde inte säga nej så begav mig till Exclusive efter utbildningen. Slutade 16.15 och då var det handling på schemat! Halv sex kom jag ut ur Ica Maxi med förövrigt jävligt bra råvaror för 500 kronor. 😀 😀 😀 Dock så skulle jag ta en buss halv sju till Lindholmen och då var det STRESS! Haha. Alltså varför går tiden så jävla fort när man handlar?!

image
Men alltså dessa torsdagskvällar med den finaste vännen jag har plus en fenomenal (!) instruktör som förövrigt bara blir snyggare och snyggare. Denna blandningen av min partner in crime och Karin med sin otroliga energi (vi snackar energi-deluxe) och pepp är tamefan världsklass. Så fort jag kommer till gymmet så blir det som att allt annat inte existerar. Terapi!
Och jag kan liksom inte sluta skryta om henne. Gå på Karin Björneloos pass om du tränar på Nordic Wellness! 

JUST NU: ligger i soffan med OC i bakgrunden och laddar upp inför en återigen lång jobb-dag imorgon! Tur som sjutton att jag har allt jag behöver för en dunderfrukost samt att lunch-matlådan står redo i kylen. TOKälskar att ha en fylld kyl med bra råvaror. 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats