QUESTBAR | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

QUESTBAR

image
Jag var jävligt efter med Celsius och jag är lika efter med detta. Questbar. Alltså, lite för goda bars! Väldigt bra näringsinnehåll för att vara bars med ett högt proteininnehåll och inget rent socker. Tummen upp för detta! Har provat dessa som är på bilden och min favorit är helt klart vit choklad/hallon.

Om du är sugen på att klicka hem en hel låda med Questbars billigare så klicka HÄR. Enda nackdelen vad jag ser är att du inte kan mixa utan måste köpa en smak men om man vill spara pengar så vill man spara pengar. Jag hade lätt dock kunnat köpa en hel låda med vit choklad/hallon om jag inte hade åkt om tre dagar. JA, den är så god.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats