KOLHYDRATSLADDNING | En blogg om allt möjligt

En blogg om allt möjligt

Annons

KOLHYDRATSLADDNING

image

Havregrynsgröt med banan och hallon samt knäckemackor med kalkon. Frukosten som får vara mitt bränsle idag under GRIT. Alltid svårt när ett högintensivt pass är på förmiddagen att ladda upp med bra mat. Vanligtvis kör jag GRIT på kvällstid och då har jag hela dagen på mig att ladda upp. Kolhydrater, protein och fett skulle jag säga är en stor fördel att fördela frukosten med i dessa lägen. Kolhydrater behöver du för att orka träna och om alla dessa tre “tårtbitar” finns med får du en så bra sammansättning du kan få med maten. Detta resulterar i att du håller dig mätt längre och det finns ju typ inget värre undertiden du tränar att magen börjar kurra. 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats